Bullandö Handel

Skriv ut sidanStart > Nyheter
Start > Nyheter

Nyheter!

Här kan du se vad som är på gång på Bullandö Marina och Bullandö handel.


2021-05-18

Nytt system gällande Covid-19 restriktioner i butiken!

I samband med Länsstyrelsens restriktioner gällande antal kunder tillåtna i butiker, så har vi på Bullandö Handel infört ett räknesystem för att kunna följa dessa. På helgdagar och röda dagar kommer vi placera 15st av våra kundkorgar utanför butiken. Varje kund, oavsett om man ska handla eller bara är i sällskap, måste ta en av dessa kundkorgar i hand för att få komma in. När korgarna är slut måste resterande kunder vänta utanför tills en korg blir ledig.

Gällande barn kan det vara svårt att avgöra om dem ska ha en korg eller inte, men som regel brukar vi säga att barn som är stora nog att dem skulle kunna gå in i butiken på egen hand, också måste hålla i en korg. 

Tack för att ni håller avstånd!


2021-03-04

Bullandö Handel har nu öppet varje dag!

glassbox.jpgNu har äntligen Bullandö Handel slagit upp portarna på riktigt för säsongen! Annelie med personal har från och med denna vecka öppet varje dag. Välkommen ner och shoppa!

Glassboxen är påfylld, då är det vår!

 

 


2021-03-26

Öppningshelg på marinan!

I helgen är det stor öppningshelg! Bullandö krog slår upp portarna efter vinteruppehållet och även Glassfabriken öppnar upp med nya spännande smaker. Passa på att även gå förbi Pelle P som laddat på med ny klädkollektion inför året eller gå in och smaka på Bullandö Handels nygräddade bullar!

Hamnkontoret dröjer ännu en liten stund och öppnar först helgen efter påsk.

Välkomna!

 


2021-03-04

Nu går det bra att tanka igen!

 

 

 

 

Adress    

Bullandö Handel
Bullandövägen 30
139 56 Värmdö

Kontakt

Telefon:
08-571 450 58

E-post:
bullandohandel@gmail.com