Bullandö Handel

Skriv ut sidanStart > Nyheter
Start > Nyheter

Nyheter!

Här kan du se vad som är på gång på Bullandö Marina och Bullandö handel.


2021-07-15

Nyheter för denna vecka!

Fr.o.m idag, den 15 juli, så har Folkhälsomyndigheten inlett fas 2 av sin plan för att avveckla coronarestriktionerna. Vad detta betyder för oss på Bullandö Handel är att vi nu inte längre behöver räkna antalet kunder som är inne i butiken. Tidigare har vi haft 15 st av våra fina, röda kundkorgar ståendes utanför entrén, men nu står dessa på ordinare plats, innanför dörrarna. Dock ber vi att våra kunder fortsätter visa hänsyn till varandra och håller avstånd inuti butiken, både till andra kunder men också våran personal.

Vidare till nyheter orelaterade till ovanstående, så har vi äntligen fått in våran efterlängtade leverans från Schweppes. Vi på Bullandö Handel har ingått i en kampanj tillsammans med Schweppes, i samband med lanseringen av deras nya smak, Schweppes Spritz. Varje kund som tankar kommer att få en gratis 50cl flaska på köpet. Håll även utkik efter våran mack-personal. De kommer att ha på sig unika kläder, bl.a tröjor och kepsar, i samband med denna kampanj.

Ha en fortsatt trevlig sommar!


2021-07-04

Högsäsong på Bullandö Handel!

Nu under juli månad är det högsäsong på Bullandö. Med tanke på detta har vi några nu säsongsbegränsade erbjudanden. Bl.a är det nu möjligt att få sin mjukglass doppad i våran chokladdopp. Detta kostar 5 kronor extra, så säg till i kassan om du känner dig sugen.

Utöver detta har vi också ett samarbete med Capri-Sun. Vid köp av två stycken Capri-Sun-drycker kan man få ett par strumpor eller en gymnastikpåse med på köpet. Gäller så länge lagret räcker.


2021-06-27

Förlängningar av Covid-19 relaterade restriktioner i butiken!

Fr.o.m imorgon, den 28 juni, kommer vi på Bullandö Handel att ställa ut våra kära kundkorgar framför entrén varje dag. Även vardagar! Detta kommer att vara relevant fram till och med att Regeringen har avvecklat, eller lättat på, restriktionerna för butiker och restauranger.

Vi hoppas att åtminstone regeln gällande antalet personer i butiker kan lättas, och att det kommer att räcka med att hålla avstånd från varandra, men det återstår att se när detta kommer att hända. Tack för att ni håller avstånd och följer vårat system gällande kundkorgarna!


2021-05-18

Nytt system gällande Covid-19 restriktioner i butiken!

I samband med Länsstyrelsens restriktioner gällande antal kunder tillåtna i butiker, så har vi på Bullandö Handel infört ett räknesystem för att kunna följa dessa. På helgdagar och röda dagar kommer vi placera 15st av våra kundkorgar utanför butiken. Varje kund, oavsett om man ska handla eller bara är i sällskap, måste ta en av dessa kundkorgar i hand för att få komma in. När korgarna är slut måste resterande kunder vänta utanför tills en korg blir ledig.

Gällande barn kan det vara svårt att avgöra om dem ska ha en korg eller inte, men som regel brukar vi säga att barn som är stora nog att dem skulle kunna gå in i butiken på egen hand, också måste hålla i en korg. 

Tack för att ni håller avstånd!


2021-03-04

Bullandö Handel har nu öppet varje dag!

glassbox.jpgNu har äntligen Bullandö Handel slagit upp portarna på riktigt för säsongen! Annelie med personal har från och med denna vecka öppet varje dag. Välkommen ner och shoppa!

Glassboxen är påfylld, då är det vår!

 

 


2021-03-26

Öppningshelg på marinan!

I helgen är det stor öppningshelg! Bullandö krog slår upp portarna efter vinteruppehållet och även Glassfabriken öppnar upp med nya spännande smaker. Passa på att även gå förbi Pelle P som laddat på med ny klädkollektion inför året eller gå in och smaka på Bullandö Handels nygräddade bullar!

Hamnkontoret dröjer ännu en liten stund och öppnar först helgen efter påsk.

Välkomna!

 


2021-03-04

Nu går det bra att tanka igen!

 

 

 

 

Adress    

Bullandö Handel
Bullandövägen 30
139 56 Värmdö

Kontakt

Telefon:
08-571 450 58

E-post:
bullandohandel@gmail.com