Vi gör din båtsemester komplett!

bullandohandel@gmail.com

Ring oss: 08-571 450 58

Vår historia!

Det hela började med den unge Lars som utvecklade ett genuint intresse för segling och havet. Denna passion inspirerade honom att börja följa sin dröm om att tävla i seglingsbåtslopp. Medan han fortsatte att fördjupa sig i seglarcommunityn och finslipa sin skicklighet, började han även utforska nya karriärvägar som skulle låta honom hålla sig intill vattnet. År 1992 öppnade han en liten butik i Haninge som kallades för Gålö Lanthandel, vilket snabbt blev en lokal favorit. Under de följande åren lade Lars ner mycket kärlek och energi i företaget och byggde en lojal kundbas samt utökade butikens sortiment. Sedan tog Lars ett stort steg år 1996 genom att utöka sin verksamhet och öppna en andra butik på Värmdö. Denna nya plats gjorde det möjligt för honom att nå ut till ännu fler kunder och erbjuda ett bredare utbud av varor. Idag följer Lars och hans fru Annelie Ter-Borch fortfarande sina passioner och driver Bullandö Handel tillsammans.

Vägen dit

Bullandö Handel, en butik som alltid har haft en stark och lojal kundkrets, har fått möta några motgångar på senare tid. Trots dess historia av att ha varit en mycket uppskattad och välkommen butik i kommunen är det inte alltid lätt för ett företag att hålla sig flytande. Den första motgången som butiken mötte var utbrottet av den globala Corona-pandemin. Restriktioner och försiktighetsåtgärder vidtog över hela världen för att hålla människor trygga. Detta ledde till en minskning av besökare i butiken, vilket i sin tur påverkade försäljningen. Till råga på allt utbröt en brand på Bullandö Handel i januari 2023, vilket ledde till att delar av butiken totalförstördes. Trots dessa prövningar och svårigheter fortsätter Bullandö Handel att arbeta hårt.

Idag

Bullandö Handel har nyligen genomgått en omfattande totalrenovering av butikens interiör och exteriör efter branden under 2023. Den nya inredningen är modern och stilren, vilket bjuder in kunder att besöka butiken och uppleva den nya miljön. Samtliga inventarier och produkter har också bytts ut. Vi ser fram emot att välkomna kunder från när och fjärran i vår toppmoderna butik.